Vilkår og betingelser for salg
Ved at købe produkter fra bauhaus udsalg (“bauhaus udsalg“, “vi”, “os”, “vores”) eller bruge denne hjemmeside, accepterer køberen (“Kunden”, “dig”, “din”) følgende vilkår og betingelser for salg (“Betingelserne”).

Forbrugerbeskyttelse og anden lovgivning: Hvor bestemmelserne i enhver forbrugerbeskyttelseslovgivning eller obligatorisk lovgivning i din jurisdiktion, som ikke lovligt kan udelukkes, gælder, vil disse vilkår blive læst med forbehold for anvendelsen af den pågældende lovgivning, og i tilfælde af enhver konflikt, bestemmelserne i den lovgivning vil finde anvendelse.
Erhvervskunder: I det omfang loven tillader det, accepterer erhvervskunder, at når produkter købes med henblik på en virksomhed, gælder t forbrugerbeskyttelseslovgivningen ikke.
Softwaregaranti: Al software eller andre elektroniske eller digitale produkter (inklusive dvd’er) solgt af bauhaus udsalg er underlagt vilkårene og betingelserne i de licensaftaler, der gælder for disse produkter. Kunden anerkender deres forpligtelser til at overholde sådanne licensaftaler. Med forbehold af enhver gældende lovgivning, som ikke kan udelukkes, anerkender kunden, at bauhaus udsalg ikke garanterer software eller andre elektroniske eller digitale produkter i henhold til disse vilkår og betingelser. Al software og andre elektroniske eller digitale produkter er garanteret i overensstemmelse med den licensaftale, der regulerer brugen heraf.
Ansvarsbegrænsning: Kunden skal holde bauhaus udsalg skadesløs for ethvert tab af eller beskadigelse af ejendom eller for data eller software, der går tabt, beskadiget, slettet eller ændret på grund af kundens handling eller undladelse.bauhaus udsalg er ikke ansvarlig. til kunden for eventuelle tilfældige, indirekte, særlige eller følgeskader, der opstår som følge af eller i forbindelse med køb, brug eller udførelse af produkter eller tjenester fra bauhaus udsalg, også selvom bauhaus udsalg er blevet informeret om deres mulighed. I intet tilfælde må bauhaus udsalgs maksimale ansvar overstige prisen på den relevante originale ordre.
Refusion: De fleste varer kan returneres inden for 30 dage efter varen er afsendt, forudsat at den er i ny, gensalgsbar stand. Varer kan returneres efter 30 dages perioden i overensstemmelse med den relevante forbrugerlovgivning, hvis varen er defekt eller beskadiget.bauhaus udsalg vil overholde sine forpligtelser i henhold til enhver gældende forbrugerbeskyttelseslovgivning, som ikke kan udelukkes. Med forbehold for sådanne gældende love, vil refusioner eller erstatningsprodukter eller -tjenester blive givet efter selskabsledelsens skøn.
Adressering: Hvis et produkt viser sig at være forkert adresseret af bauhaus udsalg, er bauhaus udsalg ansvarlig for genlevering, ombytning eller tilbagebetaling af produktet. Hvis det viser sig, at kunden har opgivet en forkert eller utilstrækkelig adresse, vil bauhaus udsalg ikke refundere eller gensende produktet, og alt ansvar for at rette leveringen påhviler kunden.
Forkert bankkontonummer: Hvis kunden krediterer penge til det forkerte bankkontonummer, og det korrekte nummer blev givet til kunden af bauhaus udsalg, påtager bauhaus udsalg intet ansvar for at rette betalingen, og varer vil ikke blive afsendt pr. bauhaus udsalg indtil bauhaus udsalg har modtaget fuld betaling.

Priser, betaling og titel: bauhaus udsalgs tilgængelige betalingsmetoder vil blive præsenteret på købstidspunktet. bauhaus udsalg beholder ejendomsretten til de købte produkter, indtil bauhaus udsalg modtager fuld betaling.
Prisfejl: Selvom vi gør vores bedste for at sikre, at priserne angivet på denne hjemmeside er nøjagtige, opstår der fra tid til anden fejl. Hvis der opstår en prisfejl (med forbehold for gældende lovgivning, som ikke kan udelukkes), vil vi ikke være bundet af den angivne forkerte prissætning og forbeholder os retten til at annullere dit køb.
Sikkerhed: bauhaus udsalg gør en rimelig indsats for at sikre, at denne hjemmeside og alle transaktioner, der udføres på den, er sikre. Du anerkender dog, at sikkerheden for information og betalinger, der overføres via internettet, aldrig kan være helt sikker eller fejlfri. bauhaus udsalg vil ikke være ansvarlig for skader påført som følge af svigt, forsinkelse, aflytning eller manipulation af elektronisk kommunikation fra tredjeparter på computerprogrammer (f.eks. dem, der bruges til transmission af virus).
Særlige tilbud: Særlige tilbud og tilbud på denne side er kun gyldige, så længe de vises, medmindre andet udtrykkeligt er angivet.
Postkontanter:bauhaus udsalg anbefaler ikke, at der sendes kontanter til betaling af produkter. Hvis kunden sender kontanter, påtager bauhaus udsalg sig intet ansvar for tyveri, tab eller på anden måde for manglende levering af de postede kontanter.
Annullering af ordrer: bauhaus udsalg forbeholder sig ret til at annullere ordrer uanset årsag eller til at annullere købsaftalen efter ordrebekræftelse, herunder (uden begrænsning), hvor bauhaus udsalg mener, at ordren er svigagtig eller udgør en misbrug af en kampagne eller markedsføringsaktivitet, eller hvor der er opstået en fejl, herunder, men ikke begrænset til, fejl vedrørende prisfastsættelse. Hvis vi annullerer din ordre eller købsaftale, påtager vi os intet ansvar for eventuelle resulterende skader eller omkostninger, som du har lidt, men vi refunderer købsprisen til dig (hvor den allerede er betalt).
Moms/omsætningsafgift: Alle priser er inklusive moms/omsætningsafgift, medmindre andet er angivet.
Told og told: Kunden er den registrerede importør og vil være ansvarlig for alle toldimportafgifter og moms. Disse gebyrer varierer i hvert land og er uden for bauhaus udsalgs kontrol. Kontakt dit lokale toldkontor for at få flere oplysninger om, hvilke importafgifter eller salgsafgifter der kan pålægges.
Webstedsadgang: bauhaus udsalg giver dig hermed tilladelse til at få adgang til, se og downloade indholdet, der vises på dette websted, kun til din personlige, ikke-kommercielle brug. Du accepterer ikke at bruge nogen enhed, metode eller software til at forstyrre dette websteds korrekte funktion. Uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra bauhaus udsalg, må du ikke bruge nogen enhed, metode eller software, inklusive, men ikke begrænset til: edderkopper, robotter, avatarer, agenter, data mining, indsamling eller udvinding af værktøjer og forsøg på at sondere, scanne eller teste eller brud på sikkerheds- og autentificeringsforanstaltninger.

Copyright og varemærker: Du accepterer, at det indhold, du får adgang til, ser eller downloader på dette websted, og den software, der bruges til at oprette det, forbliver bauhaus udsalg Limiteds ejendom eller dets licensgivere som defineret af New Zealands og internationale love om intellektuel ejendomsret, inklusive men ikke begrænset til love om ophavsret og varemærker. Du accepterer ikke at ændre eller ændre sådant indhold på nogen måde eller gøre det tilgængeligt for nogen tredjepart.
Lagertilgængelighed: For at kunne levere det største udvalg af produkter forstår du, at bauhaus udsalg ikke har alle produkter, der er anført på denne side, på et enkelt lager. Alle varer, der sælges via bauhaus udsalg-webstedet, er afhængige af tilgængelighed, og bauhaus udsalg forbeholder sig retten til ikke at acceptere eller annullere enhver ordre for produkter, der er udsolgt. Produkttilgængelighedsoplysninger leveres af en række tredjepartsleverandører. bauhaus udsalg samarbejder med disse tredjeparter for at sikre, at disse oplysninger er så nøjagtige som muligt, dog forventes nogle fejl og udeladelser. Leverede varer kan afvige fra produktbillederne præsenteret på dette websted.
Cash Rewards: Cash Rewards kan kun bruges som rabatter på fremtidige ordrer og kan ikke konverteres til en kontant betaling fra bauhaus udsalg til kunden eller bruges til at købe gavekort.
Gavekort og bauhaus udsalg-kreditudløb: Gavekort og bauhaus udsalg-kreditter er gyldige i et år fra det tidspunkt, hvor de er udstedt, hvorefter værdibeviset og kreditten udløber. Enhver kredit, der er tilbage efter udløbet af gavebeviset eller bauhaus udsalg-kreditten, kan ikke refunderes.
Leveringsestimater: bauhaus udsalg gør alt for at sikre, at de angivne leveringstider er nøjagtige. De leveringstider, der er angivet for produkter på denne side, forudsætter dog, at lagertilgængelighedsoplysningerne fra vores leverandører er nøjagtige, og at leveringstiderne ikke påvirkes negativt af uforudsete begivenheder. Ved at afgive en ordre accepterer du ikke at holde bauhaus udsalg ansvarlig for tab eller skader, der direkte eller indirekte opstår som følge af eller i forbindelse med enhver forsinkelse eller manglende levering inden for den estimerede tidsramme.

Kommunikation: Ved at oprette en konto hos bauhaus udsalg giver du dit samtykke til at modtage elektronisk kommunikation fra bauhaus udsalg. Disse meddelelser vil omfatte: kontostatusopdateringer, ordrestatusopdateringer, kampagne- og marketingmateriale og andre oplysninger vedrørende tjenesten. Dine personlige oplysninger vil ikke blive gjort tilgængelige for nogen tredjepart. For mere information se venligst vores privatlivspolitik.
Meddelelse om krænkelse af ophavsret: bauhaus udsalg respekterer andres ophavsrettigheder. Hvis du mener, at data bruges i bauhaus udsalgs produktkatalog på en måde, der udgør en krænkelse af din ophavsret i henhold til gældende ophavsretslovgivning, bedes du sende en e-mail til: [email protected] og følge instruktionerne på den e-mail.
Inkluder venligst følgende detaljer:


Identifikation af det ophavsretligt beskyttede værk, der angiveligt er blevet krænket, og som du ønsker at få fjernet. Inkluder venligst en webadresse (URL);
En erklæring om, at den klagende part mener, at der er sket en krænkelse af den klagende parts ophavsret og årsagerne til en sådan tro;
En erklæring om, at du er indehaver af ophavsretten eller autoriseret til at handle på deres vegne; og
Kontaktoplysninger, herunder en e-mailadresse, hvor den klagende part kan kontaktes.
Lundgaard Plads 75
Bække , Danmark
2018


Linkede websteder: Dette websted kan indeholde links til andre websteder, der drives af tredjeparter. bauhaus udsalg er ikke ansvarlig for disse websteder eller noget indhold eller information, som sådanne websteder indeholder.

Ansvarsfraskrivelse
bauhaus udsalg vil gerne byde dig velkommen til denne hjemmeside, vi har arbejdet hårdt for at gøre den så brugervenlig og informativ som muligt. Når du ser siderne på denne hjemmeside, anerkender du, at du har læst og accepteret følgende ansvarsfraskrivelse.

Oplysningerne på denne hjemmeside leveres “som de er” og kun til generel information. bauhaus udsalg har givet disse oplysninger til gavn for brugerne i god tro og med rimelig omhu. Fejl og udeladelser på denne hjemmeside og oplysningerne på den kan dog forekomme fra tid til anden, og bauhaus udsalg garanterer ikke, at hjemmesiden altid vil fungere eller være fejlfri.

I overensstemmelse hermed, i det maksimale omfang tilladt af loven, påtager bauhaus udsalg sig intet ansvar for brugen af eller manglende evne til at bruge dette websted eller for tab eller skader, som direkte eller indirekte kan være et resultat af enhver mening, information, rådgivning, repræsentation eller udeladelse indeholdt på dette websted.

Ansvarsfraskrivelse
bauhaus udsalg vil gerne byde dig velkommen til denne hjemmeside, vi har arbejdet hårdt for at gøre den så brugervenlig og informativ som muligt. Når du ser siderne på denne hjemmeside, anerkender du, at du har læst og accepteret følgende ansvarsfraskrivelse.

Oplysningerne på denne hjemmeside leveres “som de er” og kun til generel information. bauhaus udsalg har givet disse oplysninger til gavn for brugerne i god tro og med rimelig omhu. Fejl og udeladelser på denne hjemmeside og oplysningerne på den kan dog forekomme fra tid til anden, og bauhaus udsalg garanterer ikke, at hjemmesiden altid vil fungere eller være fejlfri.

I overensstemmelse hermed, i det maksimale omfang tilladt af loven, påtager bauhaus udsalg sig intet ansvar for brugen af eller manglende evne til at bruge dette websted eller for tab eller skader, som direkte eller indirekte kan være et resultat af enhver mening, information, rådgivning, repræsentation eller udeladelse indeholdt på dette websted.