Vi tilbyder en returnerings- og refusionsperiode på 7 dage fra datoen for modtagelsen. Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, bedes du kontakte os for at få leveringsadressen til returnering og venligst ikke sende varen tilbage til samme forsendelsesadresse. Vores team vil kontrollere alle modtagne varer, så du skal kun sende varerne til vores returadresse.

Dit køb sendes helt nyt. Varer, som du returnerer til os, skal være i samme nye stand, som de blev modtaget. Alle returnerede varer skal være i deres originale tilstand og anses for at være i ubrugt stand, før de kan accepteres for en samlet refusion. Varen skal returneres i ny og ubrugt stand, i producentens æsker og med alle papirer (dette inkluderer garantier og autenticitetskort), dele og tilbehør (inklusive støvposer) for at sikre fuld kredit. INTET MÅ TAPES TIL KASSEN. Sko- eller håndtaskeæsken og eventuelle andre genstande skal sendes tilbage i en bølgepap (som den den kom i) for at forhindre enhver skade. Din returnering af merchandise vil ikke blive accepteret, hvis den ikke sendes tilbage i den korrekte nye stand. Returneringer, der ikke accepteres, vil blive bortskaffet eller sendt tilbage til dig for din regning.

Slidte sko kan ikke byttes eller returneres. Hvis du skal prøve skoene med din kjole, beder vi dig om at bære strømper eller sokker og kun bære dem på gulvtæppet. Hvis skoene er slidte af at prøve skoene på ved en beslag, kan vi ikke tage dem tilbage. Skoene skal returneres i samme stand som de blev modtaget. Gem boksen, som skoene blev sendt i. Dette er den bedste emballage at bruge til returnering. Sko, der er blevet farvet, kan ikke returneres eller byttes. Vi er ikke ansvarlige for, hvad der kan ske med de returnerede varer under tilbagesendelse: Hvis vi modtager dem beskadigede, kan vi ikke acceptere returneringen.

Når returneringen er modtaget af os, frigiver vi en refusion på returvarerne koster eller send byttevarer til dig.