1, gratis forsendelse, tager omkring 7-25 dage
2, DHL – $10, tager omkring 3-8 dage

FORSENINGSPROCEDURE1. Når du har placeret, vil du modtage en ordrebekræftelse på mail, så arrangerer vi forsendelsen for dig inden for 24 timer;
2. Så vil du modtage en e-mail, der indeholder din forsendelsessporingsordre;
3. Sporingsnummeret giver dig mulighed for at følge din pakke og finde ud af, hvornår du cirka modtager din ordre;

RETURNERING/BYTTE

Vi tilbyder en retur- og tilbagebetalingsperiode på 7 dage fra datoen af modtagelsen. Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, bedes du kontakte os for at få leveringsadressen til returnering, og lad være med at sende varen tilbage til samme forsendelsesadresse. Vores team vil kontrollere alle modtagne varer, så du skal kun sende varerne til vores returadresse.

Dit køb sendes helt nyt. Varer, som du returnerer til os, skal være i samme nye stand, som de blev modtaget. Alle returnerede varer skal være i deres originale tilstand og anses for at være i ubrugt stand, før de kan accepteres for en samlet refusion. Varen skal returneres i ny og ubrugt stand, i producentens kasser og med alt papirarbejde (dette inkluderer garantier og ægthedskort), dele og tilbehør (inklusive støvposer) for at sikre fuld kredit. INTET MÅ TAPES TIL KASSEN. Sko- eller håndtaskeæsken og eventuelle andre genstande skal sendes tilbage i en bølgepap (som den den kom i) for at forhindre enhver skade. Din returnering af merchandise vil ikke blive accepteret, hvis den ikke sendes tilbage i den korrekte nye stand. Returneringer, der ikke accepteres, vil blive bortskaffet eller sendt tilbage til dig for din regning.

Slidte sko kan ikke byttes eller returneres. Hvis du skal prøve skoene med din kjole, beder vi dig om at bære strømper eller sokker og kun bruge dem på gulvtæppet. Hvis skoene er slidte af at prøve skoene på ved en beslag, kan vi ikke tage dem tilbage. Skoene skal returneres i samme stand som de blev modtaget. Gem boksen, som skoene blev sendt i. Dette er den bedste emballage at bruge til returnering. Sko, der er blevet farvet, kan ikke returneres eller byttes. Vi er ikke ansvarlige for, hvad der kan ske med de returnerede varer under tilbagesendelse: Hvis vi modtager dem beskadigede, kan vi ikke acceptere returneringen.