bauhaus udsalg respekterer vores kunders privatlivsbehov og bekymringer. Denne privatlivspolitik skal informere dig om, hvilke slags oplysninger vi indsamler om dig, hvordan vi bruger dem, hvem de deles med og de valg, du har med hensyn til vores brug af disse oplysninger. Vi indhenter ikke personligt identificerende oplysninger om dig, medmindre du vælger at give os sådanne oplysninger frivilligt, online eller andre salgsfremmende aktiviteter. Vi vil ikke sælge eller videregive nogen information, der identificerer dig, til en tredjepart uden din forudgående godkendelse. bauhaus udsalg sælger, forhandler eller udlejer ikke dine personlige oplysninger til andre.

Indsamling af dine oplysninger

De tilfælde, hvor der kan indsamles personligt identificerbare oplysninger, omfatter registrering på vores hjemmeside og køb foretaget på vores hjemmeside. De typer af personligt identificerende oplysninger, vi indsamler, kan omfatte kontaktoplysninger (f.eks. navn, postadresse, e-mailadresse og telefonnummer), kreditkort- og id-bekræftelsesoplysninger, oplysninger om din båd eller bådpræferencer samt andre relevante oplysninger.< br>
Når du besøger os online, kan vi også indsamle visse ikke-personligt identificerbare oplysninger, såsom hvilken type browser du bruger, din internetudbyders domænenavn, hvilken af vores sider du får adgang til, hvor længe du bruger på hver side, og samler data om antallet af besøg, du foretager, og de produkter og tjenester, du er interesseret i. De oplysninger, vi lærer af dig under dit besøg, hjælper os med at forbedre vores websted, reagere på dine anmodninger og tilpasse din shoppingoplevelse med bauhaus udsalg.
< br>Brug af dine oplysninger

Vi ved, at du bekymrer dig om, hvordan oplysninger om dig bruges og deles, og vi værdsætter din tillid til, at vi vil gøre det omhyggeligt og fornuftigt.

Vi anvender også andre virksomheder og enkeltpersoner til at udføre funktioner på vores vegne. Eksempler omfatter hosting og udvikling af websteder, opfyldelse af ordrer, levering af pakker, afsendelse af post og e-mail, fjernelse af gentagne oplysninger fra kundelister, analyse af data, ydelse af marketingassistance og behandling af kreditkortbetalinger. De har adgang til personlige oplysninger, der kun er nødvendige for at udføre deres funktioner. Vi kræver, at virksomheder, som vi indgår kontrakt med om outsourcede tjenester, holder data modtaget fra os fortrolige og kun bruger dem til de angivne formål.

Også, vi kan frigive personligt identificerende oplysninger, når vi mener, at frigivelse er passende for at overholde lovgivning eller juridisk proces (f.eks. som svar på en retskendelse, stævning eller et retshåndhævende organs anmodning) eller for at beskytte bauhaus udsalg, vores rettigheder eller ejendom. brugere, vores marketingpartnere eller andre. Dette omfatter udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer for beskyttelse af svindel og reduktion af kreditrisiko. I tilfælde af at alle eller stort set alle bauhaus udsalg aktier og/eller aktiver overføres eller sælges til en anden enhed, kan vi desuden overføre personligt identificerbare oplysninger til den overtagende enhed.

Opt-Out

Vi vil tage alle rimelige anstrengelser for at slette dine personlige oplysninger fra vores database så hurtigt som det er rimeligt muligt. Bemærk venligst, at selvom du vælger at fravælge markedsføringskommunikation, vil vi fortsætte med at sende dig vigtig servicerelateret kommunikation (f.eks. ordrebekræftelse eller produktsikkerhedsoplysninger). Disse er dog ikke af salgsfremmende karakter. Derfor skal du ikke forvente, at alle dine personligt identificerbare oplysninger vil blive fjernet fuldstændigt fra vores databaser som svar på dine anmodninger.

Sikkerhed

Hvis din browser ikke understøtter SSL, skal du bruge for at opgradere til en ny version af Netscape Navigator, Internet Explorer, Google Chrome eller AOL, der gør det til onlinekøb. Eller du kan faxe, maile eller ringe i din ordre.

Som en del af bauhaus udsalg privatlivs- og sikkerhedspraksis gemmer vi ikke dit kreditkortnummer i din medlemsfil eller ordrehistorik. Vi beder dig venligst give os dit kreditkortnummer, hver gang du foretager en sikker transaktion.

bauhaus udsalg er forpligtet til at behandle dine personlige oplysninger på en fortrolig måde. Vi har indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer for at beskytte og vedligeholde datasikkerheden og korrekt bruge de oplysninger, vi indsamler.

Hvis du har spørgsmål om vores privatlivspolitik, bedes du sende os en e-mail på: [ config_email]